Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur

Abonnement aanvragen naar online platform

Archicomm is een communicatieplatform met vakinformatie voor en door architecten (incl. interieur- en landschapsarchitectuur), bestekschrijvers, bouwkundigen en adviesbureaus. Naast gerealiseerde projecten, nieuwe producten, technologische innovaties die voor architecten van belang zijn, duurzaamheid & circulariteit, komt ook het interieur en exterieur aan bod. De kwalitatief hoogwaardige vakinformatie is ook relevant voor leveranciers, designers, woningcorporaties, brancheorganisaties, fabrikanten, bouwkundigen en iedereen die zich in dit vakgebied bevindt.

Niet alleen wordt er gesproken over de laatste normen en eisen, die vanuit wet- en regelgeving worden bepaald, maar ook hoe die gecombineerd kunnen worden met esthetiek en innovatieve technologische ontwikkelingen. Architectuur is emotie, een spel met licht en ruimte, maar gaat ook over materiaal en functie. Al die factoren moeten zuiver in balans zijn. Dit alles komt aan bod bij ArchiComm en wordt gedeeld via het magazine, het online platform, de socialmediakanalen en de nieuwsbrieven.

Aantrekkelijke combo-pakketten of een voorstel op maat

Dankzij onze multimediale aanpak bieden we u uitstekende mogelijkheden om de professionals in uw vakgebied te bereiken en naamsbekendheid te genereren of vergroten. Daarbij ligt de focus op hoogwaardige content en een maximale exposure voor uw organisatie.

We bieden aantrekkelijke combo-pakketten aan, waarbij we de in te zetten kanalen optimaal op elkaar afstemmen om zo een groot bereik en effectieve contactmomenten te creëren. Dit via de combinatie tussen redactie en publiciteit. Een inhoudelijke benadering in een professioneel magazine en via een online platform. Banners op de website of in een nieuwsbrief hebben een hoge attentiewaarde. Onze nieuwsbrieven worden door een geïnteresseerd publiek gelezen. Onze socialmediaposts informeren en inspireren.

De combo-pakketten bevatten allerlei mogelijkheden om in te spelen op de informatiebehoefte van de professionele lezers. De projectmanager kan u hierover informeren. Onze mediastrategen en campagnemarketeers adviseren en ondersteunen met campagnes op maat. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

Informeren, inspireren en verbinden

Onze deskundige redacteurs beschikken over de benodigde kennis en ervaring. Ze verzamelen relevante content, laten professionals aan het woord en brengen dit op een manier die nuttig is voor de adverteerder. Het creatief team zorgt voor een perfecte opmaak voor zowel print als online.

Projectmanagers

Array ( [titel] => Freddy Fierens [email] =>

f.fierens@louwersmediagroep.be

[omschrijving] =>

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik kan u alles vertellen over onze combo-pakketten.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/freddy.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/freddy.jpg [imageID] => 684 [linkedinurl] => https://www.linkedin.com/in/freddyfierens/ )

Freddy Fierens

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik kan u alles vertellen over onze combo-pakketten.

Array ( [titel] => Kevin Desender [email] =>

k.desender@louwersmediagroep.be

[omschrijving] =>

Meer offline en online zichtbaarheid creëren via ArchiComm? Neem contact met mij op.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/KDS_Louwers_Mediagroep_231117_36.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/KDS_Louwers_Mediagroep_231117_36.jpg [imageID] => 717 [linkedinurl] => https://www.linkedin.com/in/kevin-desender/ )

Kevin Desender

Meer offline en online zichtbaarheid creëren via ArchiComm? Neem contact met mij op.

Gratis proefnummer aanvragen

    Gratis proefnummer of abonnement aanvragen