Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

Abonnement aanvragen naar online platform

Oorspronkelijk was Bouwmat een onderdeel van het platform Grond, Weg & Waterbouw waarin alles op het gebied van aankoop, huur, lease en inzet van bouwmaterieel in België werd belicht. Tegenwoordig heeft Bouwmat een eigen platform, bestemd voor de Belgische materieelbranche, in de breedste zin van het woord.

De markt is volop in beweging waardoor er behoefte is aan vakkundige en betrouwbare informatie over bouwmaterieel & bouwmachines. Met innovatie, duurzaamheid en veiligheid als rode draad richten we ons op inkopers en gebruikers van bouwmaterieel, bouwmachines en bouwvoertuigen binnen het vakgebied van het grondverzet, bouw van dijken, bruggen en kanalen, de sloop-, schroot- en recyclingsbranche en de water- en wegenbouw. Daarnaast zorgen we voor gerichte verspreiding naar relevante brancheverenigingen, ingenieursbureaus, aannemers, opdrachtgevers, ministeries, rijksdiensten, gemeenten en andere betrokken (semi)overheden.

Onze specials, over o.a. tunnel- & bruggenbouw, riolering & ondergrondse infra, railtechnieken, heien & funderen, beton, staalbouw, digitalisering, waterbouw, veiligheid en duurzaamheid bevat specifieke vakinformatie waarmee we de lezer weten te boeien en verrassen.

De kwalitatief hoogwaardige en relevante informatie van Bouwmat wordt gedeeld via het magazine, het online platform, de socialmediakanalen en de nieuwsbrieven.

Aantrekkelijke combo-pakketten of een voorstel op maat

Dankzij onze multimediale aanpak bieden we u uitstekende mogelijkheden om de professionals in uw vakgebied te bereiken en naamsbekendheid te genereren of vergroten. Daarbij ligt de focus op hoogwaardige content en een maximale exposure voor uw organisatie.

We bieden aantrekkelijke combo-pakketten aan, waarbij we de in te zetten kanalen optimaal op elkaar afstemmen om zo een groot bereik en effectieve contactmomenten te creëren. Dit via de combinatie tussen redactie en publiciteit. Een inhoudelijke benadering in een professioneel magazine en via een online platform. Banners op de website of in een nieuwsbrief hebben een hoge attentiewaarde. Onze nieuwsbrieven worden door een geïnteresseerd publiek gelezen. Onze socialmediaposts informeren en inspireren.

De combo-pakketten bevatten allerlei mogelijkheden om in te spelen op de informatiebehoefte van de professionele lezers. De projectmanager kan u hierover informeren. Onze mediastrategen en campagnemarketeers adviseren en ondersteunen met campagnes op maat. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

Informeren, inspireren en verbinden

Onze deskundige redacteurs beschikken over de benodigde kennis en ervaring. Ze verzamelen relevante content, laten professionals aan het woord en brengen dit op een manier die nuttig is voor de adverteerder. Het creatief team zorgt voor een perfecte opmaak voor zowel print als online.

Project manager

Array ( [titel] => Olivia Castelein [email] =>

o.castelein@louwersmediagroep.be

[omschrijving] =>

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/cover_gww_be_04-1.png [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/cover_gww_be_04-1.png [imageID] => 711 )

Olivia Castelein

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

Gratis proefnummer aanvragen

    Gratis proefnummer of abonnement aanvragen