Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie

Abonnement aanvragen naar online platform

Aantrekkelijke samenwerkingspakketten of een voorstel op maat

Al meer dan 30 jaar opereert Louwers Mediagroep als toonaangevende uitgever van vaktijdschriften en special interest magazines in de Benelux, via erkende titels als Bouwen aan Vlaanderen, Industrial Automation en Metaalvak. In aanvulling hierop is nu ook FoodTec verschenen, een multimediaal communicatienetwerk voor de dranken- en voedingsverwerkende industrie. Via een krachtige combinatie van print, online, digitale nieuwsbrieven en social media wordt dagelijks unieke, actuele content met de voor u relevante doelgroepen gedeeld.

Door al deze kanalen continu te optimaliseren, creëren we niet alleen een groot bereik maar ook effectieve contactmomenten met de juiste bedrijven en beslissingsnemers. Een samenwerking met FoodTec gaat verder dan adverteren. Wij concentreren ons op inhoud, kwaliteit en maximaal rendement voor uw organisatie. Hiertoe bieden wij diverse promotionele pakketten aan, waar onze projectmanagers u telefonisch nog veel meer over kunnen vertellen. En mocht u specifieke wensen of doelstellingen hebben, dan brengen onze media strateeg en campagne marketeer graag een maatwerkadvies uit. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

DOELGROEP

De gehele voedings – en drankenindustrie, waaronder vlees, vis, schaal – en weekdieren, groenten en fruit, oliën en vetten, maalderijproducten, zuivelproducten, deegwaren, voeders, tabak, fabrikanten, groothandels en invoerders.

OPLAGE

Print 4.200 exemplaren

COMBO PAKKETTEN

Om onze communicatie-opties en tarieven zo helder mogelijk te maken, zijn we overgestapt naar een structuur met een aanbod van vier combo-pakketten, waarin een prominente rol voor digitale media is weggelegd. De opbouw van deze pakketten is hiernaast schematisch weergegeven. Uiteraard lopen we graag telefonisch met u door de mogelijkheden. Dit om tot het best passende, meest effectieve of zelfs maatwerkvoorstel te komen.

VERSCHIJNINGSDATA & THEMA’S 2021

NUMMER
1


234

VERSCHIJNING
maart


meiseptembernovember

THEMA’S
Thema: Analyse / Meet- &regeltechniek
Beurzen: Interpack, M+R, Empack den Bosch

Thema: Food Safety + Hygiëne + HACCP
Beurzen: Empack den Bosch & Vision, robotics & Motion

Thema: Procesautomatisering + Digitalisering + Packaging
Beurzen: Empack + Industrial Processing (WOTS)

Thema: Food Factory of the future + Solutions & Trends

Project managers

Array ( [titel] => Alexander Dewaele [email] =>

a.dewaele@louwersmediagroep.be

[omschrijving] =>

Meer online zichtbaarheid creëren via FoodTec? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/0.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/0.jpg [imageID] => 682 [linkedinurl] => Meer online zichtbaarheid creëren via Metaalvak? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres. )

Alexander Dewaele

Meer online zichtbaarheid creëren via FoodTec? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

Gratis proefnummer aanvragen

    Gratis proefnummer of abonnement aanvragen