Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie

Abonnement aanvragen naar online platform

FoodTec is een communicatieplatform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie. De unieke en actuele content spitst zich toe op de gehele voedings- en drankenindustrie als grootste industriële sector van België. Hieronder vallen vlees, vis, schaal – en weekdieren, groenten en fruit, oliën en vetten, maalderijproducten, zuivelproducten, deegwaren, voeders, tabak, fabrikanten, groothandels en invoerders.

Naast de laatste nieuwtjes en producten, informeren wij u over technologieën die van meerwaarde kunnen zijn in het productieproces, en laten we zien dat leverbetrouwbaarheid, flexibiliteit en productkwaliteit onderscheidende factoren blijven. Daarbij zetten we voedingsbedrijven letterlijk en figuurlijk in de kijker. Tevens brengen we u op de hoogte van interessante evenementen en beurzen binnen de sector.

Analyse / Meet- en regeltechniek, Food Safety en Hygiëne, Procesautomatisering, Digitalisering & Packaging en Solutions & Trends zijn terugkerende thema’s die als een rode draad door ons platform lopen.

FoodTec en wordt gedeeld via het magazine, het online platform, de socialmediakanalen en de nieuwsbrieven.

Aantrekkelijke combo-pakketten of een voorstel op maat

Dankzij onze multimediale aanpak bieden we u uitstekende mogelijkheden om de professionals in uw vakgebied te bereiken en naamsbekendheid te genereren of vergroten. Daarbij ligt de focus op hoogwaardige content en een maximale exposure voor uw organisatie.

We bieden aantrekkelijke combo-pakketten aan, waarbij we de in te zetten kanalen optimaal op elkaar afstemmen om zo een groot bereik en effectieve contactmomenten te creëren. Dit via de combinatie tussen redactie en publiciteit. Een inhoudelijke benadering in een professioneel magazine en via een online platform. Banners op de website of in een nieuwsbrief hebben een hoge attentiewaarde. Onze nieuwsbrieven worden door een geïnteresseerd publiek gelezen. Onze socialmediaposts informeren en inspireren.

De combo-pakketten bevatten allerlei mogelijkheden om in te spelen op de informatiebehoefte van de professionele lezers. De projectmanager kan u hierover informeren. Onze mediastrategen en campagnemarketeers adviseren en ondersteunen met campagnes op maat. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

Informeren, inspireren en verbinden

Onze deskundige redacteurs beschikken over de benodigde kennis en ervaring. Ze verzamelen relevante content, laten professionals aan het woord en brengen dit op een manier die nuttig is voor de adverteerder. Het creatief team zorgt voor een perfecte opmaak voor zowel print als online.

Projectmanagers

Array ( [titel] => Alexander Dewaele [email] =>

a.dewaele@louwersmediagroep.be

[omschrijving] =>

Meer online zichtbaarheid creëren via FoodTec? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/0.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/0.jpg [imageID] => 682 [linkedinurl] => Meer online zichtbaarheid creëren via Metaalvak? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres. )

Alexander Dewaele

Meer online zichtbaarheid creëren via FoodTec? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

Gratis proefnummer aanvragen

    Gratis proefnummer of abonnement aanvragen