Platform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie

FoodTec is hét communicatieplatform voor de voedingsverwerkende- & drankenindustrie. De unieke en actuele content spitst zich toe op de gehele voedings- en drankenindustrie als grootste industriële sector van België. Hieronder vallen vlees, vis, schaal – en weekdieren, groenten en fruit, oliën en vetten, maalderijproducten, zuivelproducten, deegwaren, voeders, tabak, fabrikanten, groothandels en invoerders.

Via een krachtige combinatie van verschillende kanalen waaronder print, digitale nieuwsbrieven en social media wordt dagelijks unieke, actuele content met de voor u relevante doelgroepen gedeeld. Zo creëren we niet alleen een groot bereik maar ook effectieve contactmomenten met de juiste bedrijven en beslissingsnemers. 

Een samenwerking met FoodTec gaat verder dan adverteren. Wij concentreren ons op inhoud, kwaliteit en maximaal rendement voor uw organisatie. Hiertoe bieden wij diverse partnerpakketten aan, waar onze projectmanagers u nog veel meer over kunnen vertellen. En mocht u specifieke wensen of doelstellingen hebben, dan presenteren onze media strateeg en campagne marketeer u graag een advies op maat. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

Laatste nieuws

Technologie 08 Dec 2023
Een vlotte implementatie van ERP? Het kan!
Wetgeving 08 Dec 2023
Hoe pak je de CSRD aan als organisatie?
Food Safety 07 Dec 2023
Uitgebreide allergenenbeheerdiensten: verhoogde normen voor voedselveiligheid

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Alexander Dewaele

Projectmanager

Gratis proefnummer aanvragen

  Gratis proefnummer aanvragen

   Download de mediakaart

   Naam(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.