Platform voor de tuin- en groenprofessional

GreenPro wil via dit platform de Nederlandse en Belgische tuin- en groenprofessionals informeren en inspireren met een grote diversiteit aan artikelen rond actuele thema’s zoals groenonderhoud, bodemverbetering, watermanagement.

Naast productinformatie van bijvoorbeeld machines die het werken in de groensector makkelijker maken, snijden we ook onderwerpen aan als klimaatverandering, verduurzaming, wateroverlast en hittestress. Uitdagingen waar de sector mee te maken heeft en oplossingen voor zoekt en daar soms al verder in is dan men denkt.

Specialisten belichten vanuit hun expertise het belang van groen voor ons welzijn en delen hun visie op de branche die tot nieuwe en verfrissende inzichten kan leiden. Daarbij richten zij zich tot tuin- en landschapsarchitecten, tuinaannemers, gemeentelijke diensten en beleidsmakers voor openbaar groen, planten- en boomkwekerijen, (zwem)vijver- en zwembadbouwers, dak- en gevelbegroeners en tuincentra. Maar ook tot pretparken, golfclubs, sport- en recreatiedomeinen en bedrijven voor verhuur- en verkoop van tuinmachines.

De diverse informatie over o.a. stadsbomen, plantensoorten, vijvers, machines, software, pleinen, terrassen, tuinomheiningen en nog veel meer wordt gedeeld via het magazine, het online platform, de socialmediakanalen en de nieuwsbrieven.

Laatste nieuws

Productinformatie 08 Dec 2023
E.L.S. Garden breidt gamma uit met nieuw graniet
Verlichting 07 Dec 2023
Eenheid in de tuin
Land- & tuinbouwmachines 06 Dec 2023
Elektrische RANGER XP Kinetic is de compagnon voor ruw terrein

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Thomas Goossens

Projectmanager

Gratis proefnummer aanvragen

  Gratis proefnummer aanvragen

   Download de mediakaart

   Naam(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.