Platform over design en techniek in de keukenbranche

Keukenbouw biedt specifieke vakinformatie aan de professionals in de keukenbranche, zoals professionele keukenbouwers, interieurarchitecten keukenspeciaalzaken, kookstudio’s, ontwerp- en adviesbureaus en fabrikanten en retailers binnen de sector.

De actuele markt van producten en concepten wordt beschreven, net als innovatieve ontwikkelingen, trends en informatie op het gebied van beleid en techniek. Esthetiek, functionaliteit, gezondheid en duurzaamheid zijn terugkerende thema’s binnen het platform. Uiteraard komen ook de diverse beurzen binnen de branche aan bod. In onze specials besteden we aandacht aan productgroepen zoals stoomovens, koelen/vriezen, verlichting, spoeltafels en kraanwerk, afzuigkappen, keukenbladen, kookplaten, domotica, vaatwassers, kastinrichting en eigenlijk alle andere toepassingen die in een keuken voorkomen.

Deze kwalitatief hoogwaardige content verspreiden wij offline en online via ons netwerk in de vorm het magazine, het online platform, de socialmediakanalen en de nieuwsbrieven.

Laatste nieuws

Algemeen 29 Sep 2023
Koken in het midden van het restaurant
Sanitair 27 Sep 2023
Badkamerkranen, douchedeuren en accessoires in afgestemde kleuren
Sanitair 25 Sep 2023
Badkameraccessoires: trends en nieuwigheden

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Freddy Fierens

Projectmanager

Gratis proefnummer aanvragen

  Gratis proefnummer aanvragen

   Download de mediakaart

   Naam(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.