Platform over design en techniek in de keukenbranche

Abonnement aanvragen naar online platform

Keukenbouw biedt specifieke vakinformatie aan de professionals in de keukenbranche, zoals professionele keukenbouwers, interieurarchitecten keukenspeciaalzaken, kookstudio’s, ontwerp- en adviesbureaus en fabrikanten en retailers binnen de sector.

De actuele markt van producten en concepten wordt beschreven, net als innovatieve ontwikkelingen, trends en informatie op het gebied van beleid en techniek. Esthetiek, functionaliteit, gezondheid en duurzaamheid zijn terugkerende thema’s binnen het platform. Uiteraard komen ook de diverse beurzen binnen de branche aan bod. In onze specials besteden we aandacht aan productgroepen zoals stoomovens, koelen/vriezen, verlichting, spoeltafels en kraanwerk, afzuigkappen, keukenbladen, kookplaten, domotica, vaatwassers, kastinrichting en eigenlijk alle andere toepassingen die in een keuken voorkomen.

Deze kwalitatief hoogwaardige content verspreiden wij offline en online via ons netwerk in de vorm het magazine, het online platform, de socialmediakanalen en de nieuwsbrieven.

Aantrekkelijke combo-pakketten of een voorstel op maat

Dankzij onze multimediale aanpak bieden we u uitstekende mogelijkheden om de professionals in uw vakgebied te bereiken en naamsbekendheid te genereren of vergroten. Daarbij ligt de focus op hoogwaardige content en een maximale exposure voor uw organisatie.

We bieden aantrekkelijke combo-pakketten aan, waarbij we de in te zetten kanalen optimaal op elkaar afstemmen om zo een groot bereik en effectieve contactmomenten te creëren. Dit via de combinatie tussen redactie en publiciteit. Een inhoudelijke benadering in een professioneel magazine en via een online platform. Banners op de website of in een nieuwsbrief hebben een hoge attentiewaarde. Onze nieuwsbrieven worden door een geïnteresseerd publiek gelezen. Onze socialmediaposts informeren en inspireren.

De combo-pakketten bevatten allerlei mogelijkheden om in te spelen op de informatiebehoefte van de professionele lezers. De projectmanager kan u hierover informeren. Onze mediastrategen en campagnemarketeers adviseren en ondersteunen met campagnes op maat. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

Informeren, inspireren en verbinden

Onze deskundige redacteurs beschikken over de benodigde kennis en ervaring. Ze verzamelen relevante content, laten professionals aan het woord en brengen dit op een manier die nuttig is voor de adverteerder. Het creatief team zorgt voor een perfecte opmaak voor zowel print als online.

Projectmanager

Array ( [titel] => Freddy Fierens [email] =>

f.fierens@louwersmediagroep.be

[omschrijving] =>

Uw organisatie promoten via het Keukenbouw netwerk? Ik help u graag verder.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/2021/05/freddy-500×500-1.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/2021/05/freddy-500×500-1.jpg [imageID] => 484 )

Freddy Fierens

Uw organisatie promoten via het Keukenbouw netwerk? Ik help u graag verder.

Gratis proefnummer aanvragen

    Gratis proefnummer of abonnement aanvragen