Platform over recycling, afvalmanagement en milieu

Abonnement aanvragen naar online platform

RecyclePro begon als een tijdschrift over recyclestromen maar is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een toonaangevend platform waar geen enkel recyclebedrijf nog omheen kan.

Het platform RecyclePro biedt dagelijks actualiteiten, belangrijke evoluties en andere bijzondere onderwerpen binnen de sterk groeiende branche van de afvalverwerking, milieu, sloop en recycling. De informatie wordt offline en online verspreid onder de belangrijkste partijen binnen de recycling- en afvalverwerkingsindustrie. Denk hierbij aan overheden, steden en gemeentes, intercommunales, federaties, recyclingafval verwerkings- en saneringsbedrijven, brancheorganisaties, sloopbedrijven, grote aannemers en facility managers van bedrijven met grote afvalstromen. RecyclePro komt mede tot stand dankzij de unieke samenwerking met DENUO: de Belgische afvalfederatie, die belangrijke bijdragen levert aan dit platform.

Recycling, afvalmanagement en milieu lopen als de rode draad door alle content. Veiligheid, transport & logistiek, digitalisering maar ook producten, machines, materieel, uitrustingsstukken én beurzen voor deze specifieke branche, zijn terugkerende thema’s die aan bod komen binnen RecyclePro.

Via het magazine, het online platform, de socialmediakanalen en de nieuwsbrieven informeren, inspireren en verbinden we de doelgroep.

Aantrekkelijke combo-pakketten of een voorstel op maat

Dankzij onze multimediale aanpak bieden we u uitstekende mogelijkheden om de professionals in uw vakgebied te bereiken en naamsbekendheid te genereren of vergroten. Daarbij ligt de focus op hoogwaardige content en een maximale exposure voor uw organisatie.

We bieden aantrekkelijke combo-pakketten aan, waarbij we de in te zetten kanalen optimaal op elkaar afstemmen om zo een groot bereik en effectieve contactmomenten te creëren. Dit via de combinatie tussen redactie en publiciteit. Een inhoudelijke benadering in een professioneel magazine en via een online platform. Banners op de website of in een nieuwsbrief hebben een hoge attentiewaarde. Onze nieuwsbrieven worden door een geïnteresseerd publiek gelezen. Onze socialmediaposts informeren en inspireren.

De combo-pakketten bevatten allerlei mogelijkheden om in te spelen op de informatiebehoefte van de professionele lezers. De projectmanager kan u hierover informeren. Onze mediastrategen en campagnemarketeers adviseren en ondersteunen met campagnes op maat. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

Informeren, inspireren en verbinden

Onze deskundige redacteurs beschikken over de benodigde kennis en ervaring. Ze verzamelen relevante content, laten professionals aan het woord en brengen dit op een manier die nuttig is voor de adverteerder. Het creatief team zorgt voor een perfecte opmaak voor zowel print als online.

Projectmanager

Array ( [titel] => Kevin Desender [email] =>

k.desender@louwersmediagroep.be

[omschrijving] =>

Uw organisatie promoten via het RecyclePro netwerk? Ik help u graag verder.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/KDS_Louwers_Mediagroep_231117_36.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/KDS_Louwers_Mediagroep_231117_36.jpg [imageID] => 717 [linkedinurl] => https://www.linkedin.com/in/kevin-desender/ )

Kevin Desender

Uw organisatie promoten via het RecyclePro netwerk? Ik help u graag verder.

Gratis proefnummer aanvragen

    Gratis proefnummer of abonnement aanvragen