Platform over recycling, afvalmanagement en milieu

RecyclePro begon als een tijdschrift over recyclestromen maar is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een toonaangevend platform waar geen enkel recyclebedrijf nog omheen kan.

Het platform RecyclePro biedt dagelijks actualiteiten, belangrijke evoluties en andere bijzondere onderwerpen binnen de sterk groeiende branche van de afvalverwerking, milieu, sloop en recycling. De informatie wordt offline en online verspreid onder de belangrijkste partijen binnen de recycling- en afvalverwerkingsindustrie. Denk hierbij aan overheden, steden en gemeentes, intercommunales, federaties, recyclingafval verwerkings- en saneringsbedrijven, brancheorganisaties, sloopbedrijven, grote aannemers en facility managers van bedrijven met grote afvalstromen. RecyclePro komt mede tot stand dankzij de unieke samenwerking met DENUO: de Belgische afvalfederatie, die belangrijke bijdragen levert aan dit platform.

Recycling, afvalmanagement en milieu lopen als de rode draad door alle content. Veiligheid, transport & logistiek, digitalisering maar ook producten, machines, materieel, uitrustingsstukken én beurzen voor deze specifieke branche, zijn terugkerende thema’s die aan bod komen binnen RecyclePro.

Via het magazine, het online platform, de socialmediakanalen en de nieuwsbrieven informeren, inspireren en verbinden we de doelgroep.

Laatste nieuws

Events 08 Dec 2023
Groeiende aandacht recyclagesector voor flexibel inzetbare en ‘schonere’ machines
Stofbeheersing 07 Dec 2023
Stof te lijf met lekker ruikend schuim
Kunststofrecyclage 06 Dec 2023
Pilootproject geeft PU spuitbussen op de werf tweede leven

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Kevin Desender

Projectmanager

Gratis proefnummer aanvragen

  Gratis proefnummer aanvragen

   Download de mediakaart

   Naam(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.