Wie wij zijn

Louwers Mediagroep

Louwers Mediagroep is een innovatief en professioneel mediabedrijf dat kwalitatief hoogwaardige vakinformatie voor specifieke branches creëert en dit communiceert via geoptimaliseerde campagnes. Sinds de oprichting in 1987 is Louwers Mediagroep uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht voor veel bedrijven, organisaties en overheden in Nederland en België, die kunnen rekenen op een uitgebreid netwerk.

Specialist sinds

1987

Professionele platformen

voor de Nederlandse én Belgische B2B markt

31

Gebruikers per maand

100.000

Doel
Wij hebben als doel ondernemers te inspireren, naamsbekendheid te genereren of vergroten en professionals in specifieke vakgebieden te bereiken. Denk daarbij aan de bouw, de zorg, het bedrijfsleven en de overheid.

Relevante en betrouwbare vakinformatie
Ons vakkundig en creatieve team -bestaande uit vaste medewerkers en evenzoveel freelancers- weet waar de markt behoefte aan heeft, wat ze drijft, wat ze bezighoudt, waar ze op zitten te wachten (al weten ze dat soms zelf nog niet) én hoe we ze kunnen bereiken. Door specifieke en betrouwbare vakinformatie te creëren, spelen we in op de informatiebehoefte van de lezers. Onze deskundige redacteuren staan met twee binnen in de branche, beschikken over de benodigde vakkennis, verzamelen relevante content en laten professionals aan het woord. Zij maken de content die interessant is voor de deskundige lezer en nuttig voor de professionele adverteerder. Ons creatief team zorgt voor een perfect opgemaakt artikel in print of online en samen komen we tot het beste eindresultaat.

Informeren, inspireren en verbinden
We bieden de adverteerder uitstekende mogelijkheden om zijn doelgroep te bereiken, geven strategische adviezen en ondersteunen met campagnes op maat. Daarbij bieden wij de juiste communicatiemogelijkheden. Zo helpen we onze klanten bij het behalen van lange- en kortetermijndoelstellingen. We informeren, verbinden en inspireren door de juiste content, in het juiste formaat, via het juiste kanaal en op het juiste moment aan te bieden.

Offline en online
Het effectief en efficiënt bereiken van de doelgroep doen we zowel offline -in de vorm van vakbladen, special interestmagazines, jaarboeken en agenda’s- als online: via onze online platformen, socialmediakanalen en nieuwsbrieven. Daarbij zorgen we dat de communicatie via de diverse kanalen goed op elkaar aansluit in het kader van merkbekendheid, groei en het behalen van de doelstellingen.

Betrouwbare partner en groot bereik
Dankzij onze multimediale aanpak en informatie op maat fungeren we als een partner voor onze klanten. Een partner waar u op kunt bouwen. Op dit moment bieden wij maar liefst 31 professionele platformen voor de Nederlandse én Belgische B2B markt in uiteenlopende branches. Onze vakinformatie bereikt zo’n 100.000 professionals per maand.

Meer weten?
Bent u geïnteresseerd of wilt u advies over de mogelijkheden waarop wij u of uw bedrijf verder kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

Gratis proefnummer aanvragen

    Gratis proefnummer aanvragen