Over ons

Louwers Mediagroep is een innovatieve & professionele uitgeverij

van vakinformatie jaarboeken en agenda's in print en portaal- en websites op het internet. Al bijna 30 jaar is het bedrijf een vertrouwd gezicht en een accurate partner voor veel bedrijven, organisaties en overheden in Nederland en België.

Specialist sinds

1987

Professionele platformen

voor de Nederlandse én Belgische B2B markt

31

Gebruikers p/m

100.000

De kernactiviteiten en doelstelling van Louwers Mediagroep is om communicatief en kwalitatief hoogwaardige vakinformatie te leveren.

Louwers Mediagroep is een innovatieve en professionele uitgeverij van vakinformatie, gespecialiseerd in vakbladen, special interestmagazines, jaarboeken en agenda’s in print en portaal- en websites op het internet. Al bijna 30 jaar is het bedrijf een vertrouwd gezicht en een accurate partner voor veel bedrijven, organisaties en overheden in Nederland en België. De kernactiviteit en doelstelling van Louwers Uitgeversorganisatie is om communicatief en kwalitatief hoogwaardige vakinformatie te leveren. Wij geven een uitgebreid pallet van titels uit voor professionals in het bedrijfsleven, de zorg en de overheid. Met deze informatie op maat bieden wij de adverteerder uitstekende mogelijkheden om met zijn doelgroep te communiceren zowel via gedrukte als digitale uitgaven. Deze Multimediale aanpak passen we in veel branches toe. Interessant voor de deskundige lezer, nuttig voor de professionele adverteerder.

Ontdek de vele mogelijkheden voor doelgerichte contacten met commerciële relaties, die wij voor uw bedrijf of organisatie hebben.

Gratis proefnummer aanvragen

    Gratis proefnummer of abonnement aanvragen