Platform voor de bouw

Abonnement aanvragen naar online platform

Bouwen aan Vlaanderen is hét communicatieplatform in Vlaanderen dat zich richt tot de voorschrijvende markt: architecten, projectontwikkelaars, aannemers, installateurs, woningbouwcorporaties, gemeenten, overheidsinstellingen, directies en management van bedrijven, maar ook besturen van scholen en onderwijsinstellingen. Daarnaast informeert het eveneens opdrachtgevers uit alle regio’s van Vlaanderen en Brussel over actuele projecten en innovatieve producttoepassingen binnen het domein van de Industrie- en Woningbouw, Zorg, Onderwijs en Monumenten. De gehele bouwketen wordt continu op een heldere, objectieve en stijlvolle manier geïnformeerd.

Bouwen aan Vlaanderen komt mede tot stand dankzij de unieke samenwerking met de VCB (Vlaamse Confederatie Bouw), de BVA (Beroepsvereniging voor Architecten), de ORI (Organisatie van Raadgevende Ingenieurs, Engineering- en Consultancybureaus) en het CIB (Confederatie van Immobiliënberoepen van Vlaanderen).

De kwalitatief hoogwaardige en relevante vakinformatie van Bouwen aan Vlaanderen wordt gedeeld via het magazine, het online platform, de socialmediakanalen en de nieuwsbrieven. Traditiegetrouw wordt het jaar afgesloten met een Jaarboek.

Aantrekkelijke combo-pakketten of een voorstel op maat

Dankzij onze multimediale aanpak bieden we u uitstekende mogelijkheden om de professionals in uw vakgebied te bereiken en naamsbekendheid te genereren of vergroten. Daarbij ligt de focus op hoogwaardige content en een maximale exposure voor uw organisatie.

We bieden aantrekkelijke combo-pakketten aan, waarbij we de in te zetten kanalen optimaal op elkaar afstemmen om zo een groot bereik en effectieve contactmomenten te creëren. Dit via de combinatie tussen redactie en publiciteit. Een inhoudelijke benadering in een professioneel magazine en via een online platform. Banners op de website of in een nieuwsbrief hebben een hoge attentiewaarde. Onze nieuwsbrieven worden door een geïnteresseerd publiek gelezen. Onze socialmediaposts informeren en inspireren.

De combo-pakketten bevatten allerlei mogelijkheden om in te spelen op de informatiebehoefte van de professionele lezers. De projectmanager kan u hierover informeren. Onze mediastrategen en campagnemarketeers adviseren en ondersteunen met campagnes op maat. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

Informeren, inspireren en verbinden

Onze deskundige redacteurs beschikken over de benodigde kennis en ervaring. Ze verzamelen relevante content, laten professionals aan het woord en brengen dit op een manier die nuttig is voor de adverteerder. Het creatief team zorgt voor een perfecte opmaak voor zowel print als online.

Projectmanagers

Array ( [titel] => Pascal Op de Beeck [email] =>

p.opdebeeck@louwersmediagroep.be

[omschrijving] =>

Meer online zichtbaarheid creëren via Bouwen aan Vlaanderen? Neem contact met mij op.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/pascal-op-de-beeck-500×500-1.png [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/pascal-op-de-beeck-500×500-1.png [imageID] => 725 [linkedinurl] => https://www.linkedin.com/in/pascal-op-de-beeck-b36b9736/ )

Pascal Op de Beeck

Meer online zichtbaarheid creëren via Bouwen aan Vlaanderen? Neem contact met mij op.

Array ( [titel] => Pieter-Jan Vansteelandt [email] =>

p.vansteelandt@louwersmediagroep.be

[omschrijving] =>

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/0-1.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/0-1.jpg [imageID] => 713 [linkedinurl] => https://www.linkedin.com/in/pieter-janvansteelandt/ )

Pieter-Jan Vansteelandt

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

Array ( [titel] => Nicolas Piert [email] =>

n.piert@louwersmediagroep.be

[omschrijving] =>

Uw organisatie promoten via het Installatie & Bouw netwerk? Ik help u graag verder.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/1616751971570.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/1616751971570.jpg [imageID] => 1881 [linkedinurl] => https://www.linkedin.com/in/nicolas-piert-b0ab0945/ )

Nicolas Piert

Uw organisatie promoten via het Installatie & Bouw netwerk? Ik help u graag verder.

Gratis proefnummer aanvragen

    Gratis proefnummer of abonnement aanvragen