Platform voor de bouw

Bouwen aan Vlaanderen is hét communicatieplatform in Vlaanderen dat zich richt tot de voorschrijvende markt: architecten, projectontwikkelaars, aannemers, installateurs, woningbouwcorporaties, gemeenten, overheidsinstellingen, directies en management van bedrijven, maar ook besturen van scholen en onderwijsinstellingen. Daarnaast informeert het eveneens opdrachtgevers uit alle regio’s van Vlaanderen en Brussel over actuele projecten en innovatieve producttoepassingen binnen het domein van de Industrie- en Woningbouw, Zorg, Onderwijs en Monumenten. De gehele bouwketen wordt continu op een heldere, objectieve en stijlvolle manier geïnformeerd.

Bouwen aan Vlaanderen komt mede tot stand dankzij de unieke samenwerking met de VCB (Vlaamse Confederatie Bouw), de BVA (Beroepsvereniging voor Architecten), de ORI (Organisatie van Raadgevende Ingenieurs, Engineering- en Consultancybureaus) en het CIB (Confederatie van Immobiliënberoepen van Vlaanderen).

De kwalitatief hoogwaardige en relevante vakinformatie van Bouwen aan Vlaanderen wordt gedeeld via het magazine, het online platform, de socialmediakanalen en de nieuwsbrieven. Traditiegetrouw wordt het jaar afgesloten met een Jaarboek.

Laatste nieuws

Algemeen 29 Sep 2023
Johan Deburchgrave wordt nieuwe CEO van Vandersanden
Duurzaam bouwen 29 Sep 2023
Eerste aardwarmtewisselaar in België geïnstalleerd aan onze kust
Algemeen 29 Sep 2023
Seminarie “Bescherming van betonconstructies: waterdichting & brandbescherming”

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Nicolas Piert

Projectmanager

Pascal Op de Beeck

Projectmanager

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Gratis proefnummer aanvragen

  Gratis proefnummer aanvragen

   Download de mediakaart

   Naam(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.