Warehouse & Logistiek

Abonnement aanvragen naar online platform

Al ruim 35 jaar is Louwers Mediagroep de toonaangevende mediapartner voor vakinformatie in de Benelux. Wellicht kent u ook onze andere platformen zoals Bouwen Aan Vlaanderen, Grond/Weg/Waterbouw, Metaalvak, Installatie en Bouw, FoodTec, …..

Deze titels vormen gezamenlijk het grootste communicatieplatform voor de bouw – en maakindustrie in de Benelux, zowel in print als online. In samenwerking met bedrijfsleven, overheid en brancheorganisaties, vormt dit unieke netwerk voor velen hét podium om honderdduizenden professionals gericht te bereiken.

Om warehouse -en distribution managers, supply chain managers, general management, logistieke -en ICT managers, aankopers logistiek en transport, overheden, beroepsverenigingen en federaties en de belangrijkste toeleveranciers van de sector te inspireren, informeren en confronteren, verschijnt nu Warehouse en Logistiek.

Warehouse & logistiek bestaat uit het vaktijdschrift in print, de website, de nieuwsbrief en de social-mediakanalen. Door deze te combineren en op het juiste moment in te zetten, ontstaat een bijzonder groot bereik en zijn er meer contactmomenten.

De basis is een sprankelend en informatief redactioneel artikel, dat in samenwerking met u wordt geschreven door onze redactie.

De tekst wordt specifiek afgestemd op elk communicatiekanaal. Zo wordt deze SEO geoptimaliseerd voor gebruik op de website en social media. Deze ‘branded content’ wordt voor één aantrekkelijk tarief gepubliceerd in het vaktijdschrift en verspreid via onze digitale kanalen. Wij staan u graag bij met een advies op maat, voor een gerichte en efficiënte marktbenadering.

Wat heeft deelname in Warehouse & Logistiek u te bieden?

– U bereikt 24 uur per dag, 7 dagen per week op effectieve wijze de juiste doelgroep met unieke content.

– Uw redactioneel artikel prominent in het tijdschrift, op het online platform, in de nieuwsbrief en op de social-mediakanalen.

– Mogelijkheid tot het maandelijks plaatsen van aanvullende eigen content, zowel in het tijdschrift, online en in de nieuwsbrief.

– Etaleer uw organisatie via uw persoonlijke bedrijfspagina, die met beeld, tekst en video verrijkt kan worden.

– Deel redactionele artikelen eenvoudig onder uw eigen netwerk.

– Meten = weten. Op basis van onze rapportages passen wij, waar nodig, uw informatie en advertenties aan voor nog betere resultaten.

Projectmanager

Array ( [titel] => Simon Vanwalleghem [email] =>

s.vanwalleghem@louwersmediagroep.be

[omschrijving] =>

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/1674143853833.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/1674143853833.jpg [imageID] => 50175 [linkedinurl] => https://www.linkedin.com/in/simon-vanwalleghem-5ba0ab149/ )

Simon Vanwalleghem

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

Array ( [titel] => Nicolas Piert [email] =>

n.piert@louwersmediagroep.be

[omschrijving] =>

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/1616751971570-1.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/1616751971570-1.jpg [imageID] => 51839 [linkedinurl] => https://www.linkedin.com/in/nicolas-piert-b0ab0945/ )

Nicolas Piert

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

Gratis proefnummer aanvragen

    Gratis proefnummer of abonnement aanvragen