Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen

Abonnement aanvragen naar online platform

Business Vlaanderen is een communicatieplatform met informatie en nieuws voor bedrijfsleiders en kaderleden in West- en Oost-Vlaanderen. De relevante artikelen zijn gericht op de B2B-markt en de ondernemerswereld.

Naast nieuwsfeiten, zakelijke informatie en realisaties, besteden we volop aandacht aan nieuwe producten en diensten, innovatie, duurzaamheid, AI, levenslang leren en meer. Relevante thema’s zijn: mobiliteit, bouw, logistiek, transport, energie en automatisatie. Specifieke steden komen aan bod in onze Regio Specials.

We laten bedrijven met een sterke economische toekomstvisie, bestuurders en politici aan het woord. En we geven u business tips en uiteraard houden we u ook op de hoogte van netwerkevenementen.

Alle relevante informatie van Business Vlaanderen wordt gedeeld via het magazine, het online platform, de socialmediakanalen en de nieuwsbrieven.

Aantrekkelijke combo-pakketten of een voorstel op maat

Dankzij onze multimediale aanpak bieden we u uitstekende mogelijkheden om de professionals in uw vakgebied te bereiken en naamsbekendheid te genereren of vergroten. Daarbij ligt de focus op hoogwaardige content en een maximale exposure voor uw organisatie.

We bieden aantrekkelijke combo-pakketten aan, waarbij we de in te zetten kanalen optimaal op elkaar afstemmen om zo een groot bereik en effectieve contactmomenten te creëren. Dit via de combinatie tussen redactie en publiciteit. Een inhoudelijke benadering in een professioneel magazine en via een online platform. Banners op de website of in een nieuwsbrief hebben een hoge attentiewaarde. Onze nieuwsbrieven worden door een geïnteresseerd publiek gelezen. Onze socialmediaposts informeren en inspireren.

De combo-pakketten bevatten allerlei mogelijkheden om in te spelen op de informatiebehoefte van de professionele lezers. De projectmanager kan u hierover informeren. Onze mediastrategen en campagnemarketeers adviseren en ondersteunen met campagnes op maat. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

Informeren, inspireren en verbinden

Onze deskundige redacteurs beschikken over de benodigde kennis en ervaring. Ze verzamelen relevante content, laten professionals aan het woord en brengen dit op een manier die nuttig is voor de adverteerder. Het creatief team zorgt voor een perfecte opmaak voor zowel print als online.

Projectmanagers

Array ( [titel] => Filip Deckmyn [email] =>

f.deckmyn@louwersmediagroep.be

[omschrijving] =>

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/1623164726641.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/1623164726641.jpg [imageID] => 2183 [linkedinurl] => https://www.linkedin.com/in/filipdeckmyn/ )

Filip Deckmyn

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

Array ( [titel] => Thomas Goossens [email] =>

t.goossens@louwersmediagroep.be

[omschrijving] =>

Meer online zichtbaarheid creëren via Business Vlaanderen? Neem contact met mij op.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/Thomas.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/Thomas.jpg [imageID] => 740 [linkedinurl] => https://www.linkedin.com/in/thomas-goossens-37b8a9188/ )

Thomas Goossens

Meer online zichtbaarheid creëren via Business Vlaanderen? Neem contact met mij op.

Gratis proefnummer aanvragen

    Gratis proefnummer of abonnement aanvragen