Platform voor de metaalverwerkende industrie

Abonnement aanvragen naar online platform

Metaalvak is het betrouwbare vakblad voor en over de Vlaamse metaalsector. Het biedt interessante en relevante informatie over de metaalbranche aan metaalconstructiebedrijven, plaatbewerkingsbedrijven, de verspanende industrie, matrijzenbouwers, lakkerijen en slijperijen. Daarnaast is de informatie ook bestemd voor fabrikanten, invoerders, groothandelaren, (toe)leveranciers, advies- en onderzoeksbureaus en andere organisaties actief in de metaalindustrie.

Bij het platform Metaalvak staat informatie over producten, geavanceerde technologieën, materialen en software centraal. Daarnaast is er veel aandacht voor oppervlaktebehandeling, plaatbewerking, verspaning, maintenance, lassen en services & solutions. Thema’s als duurzaamheid, circulariteit, digitalisering in de branche, aandacht voor het milieu, maar ook machines, materieel, certificering en andere specifieke diensten binnen de branche komen aan bod.

De specifieke informatie binnen alle facetten van de metaalbranche wordt gedeeld via het magazine, het online platform, de socialmediakanalen en de nieuwsbrieven.

Aantrekkelijke combo-pakketten of een voorstel op maat

Dankzij onze multimediale aanpak bieden we u uitstekende mogelijkheden om de professionals in uw vakgebied te bereiken en naamsbekendheid te genereren of vergroten. Daarbij ligt de focus op hoogwaardige content en een maximale exposure voor uw organisatie.

We bieden aantrekkelijke combo-pakketten aan, waarbij we de in te zetten kanalen optimaal op elkaar afstemmen om zo een groot bereik en effectieve contactmomenten te creëren. Dit via de combinatie tussen redactie en publiciteit. Een inhoudelijke benadering in een professioneel magazine en via een online platform. Banners op de website of in een nieuwsbrief hebben een hoge attentiewaarde. Onze nieuwsbrieven worden door een geïnteresseerd publiek gelezen. Onze socialmediaposts informeren en inspireren.

De combo-pakketten bevatten allerlei mogelijkheden om in te spelen op de informatiebehoefte van de professionele lezers. De projectmanager kan u hierover informeren. Onze mediastrategen en campagnemarketeers adviseren en ondersteunen met campagnes op maat. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

Informeren, inspireren en verbinden

Onze deskundige redacteurs beschikken over de benodigde kennis en ervaring. Ze verzamelen relevante content, laten professionals aan het woord en brengen dit op een manier die nuttig is voor de adverteerder. Het creatief team zorgt voor een perfecte opmaak voor zowel print als online.

Project managers

Array ( [titel] => Alexander Dewaele [email] =>

a.dewaele@louwersmediagroep.be

[omschrijving] =>

Meer online zichtbaarheid creëren via Metaalvak? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/0.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/0.jpg [imageID] => 682 [linkedinurl] => Meer online zichtbaarheid creëren via Metaalvak? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres. )

Alexander Dewaele

Meer online zichtbaarheid creëren via Metaalvak? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

Array ( [titel] => Freddy Fierens [email] =>

f.fierens@louwersmediagroep.be

[omschrijving] =>

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/freddy.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/freddy.jpg [imageID] => 684 [linkedinurl] => https://www.linkedin.com/in/freddyfierens/ )

Freddy Fierens

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

Gratis proefnummer aanvragen

    Gratis proefnummer of abonnement aanvragen