Platform voor de metaalverwerkende industrie

Metaalvak is het betrouwbare vakblad voor en over de Vlaamse metaalsector. Het biedt interessante en relevante informatie over de metaalbranche aan metaalconstructiebedrijven, plaatbewerkingsbedrijven, de verspanende industrie, matrijzenbouwers, lakkerijen en slijperijen. Daarnaast is de informatie ook bestemd voor fabrikanten, invoerders, groothandelaren, (toe)leveranciers, advies- en onderzoeksbureaus en andere organisaties actief in de metaalindustrie.

Bij het platform Metaalvak staat informatie over producten, geavanceerde technologieën, materialen en software centraal. Daarnaast is er veel aandacht voor oppervlaktebehandeling, plaatbewerking, verspaning, maintenance, lassen en services & solutions. Thema’s als duurzaamheid, circulariteit, digitalisering in de branche, aandacht voor het milieu, maar ook machines, materieel, certificering en andere specifieke diensten binnen de branche komen aan bod.

De specifieke informatie binnen alle facetten van de metaalbranche wordt gedeeld via het magazine, het online platform, de socialmediakanalen en de nieuwsbrieven.

Laatste nieuws

Nieuws 29 Sep 2023
“U vraagt, wij draaien…: dat kennen we niet. U vraagt, en wij vragen door”
Nieuws 29 Sep 2023
Ontmoet 247TailorSteel op de beurzen in het najaar van 2023
Nieuws 28 Sep 2023
Productiviteit en rendement bij slijpen

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Alexander Dewaele

Projectmanager

Freddy Fierens

Projectmanager

Gratis proefnummer aanvragen

  Gratis proefnummer aanvragen

   Download de mediakaart

   Naam(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.