Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

Interieurbouw & schrijnwerk is hét platform voor en door professionals in de interieurbouw- en schrijnwerksector. In de breedste zin van het woord. Het richt zich tot interieurbouwbedrijven, standbouwers, interieurarchitecten, advies- en ontwerpbureaus, projectinrichters, wand- en vloerdecoratiebedrijven, verbouw-, afbouw- en renovatiebedrijven, meubelfabrikanten, keukenleveranciers en overige fabrikanten en toeleveranciers voor de interieurbouw.

Bij Interieurbouw & Schrijnwerk komen producenten, leveranciers en afnemers aan bod die de doelgroep informeren over innovatieve producten, beschikbare materialen en nieuwe technieken binnen de interieurbouw-, keukenbouw-, schrijnwerk- en standbouwbranche. Ze geven een antwoord op de terugkerende vraag: ‘waar kiezen architecten, interieurontwerpers en eindgebruikers voor?’ Nieuws, informatie over schrijnwerk, houtwerk, afwerking, software, bouw- en meubelbeslag en bewerkingsmachines zijn terugkerende onderdelen in Interieurbouw & Schrijnwerk. Ook staan productontwikkelingen, duurzaamheid, slimme technologieën, circulariteit en het milieu centraal.

Deze specifieke branche-informatie wordt gedeeld via het magazine, het online platform, de socialmediakanalen en de nieuwsbrieven.

Laatste nieuws

Algemeen 29 Sep 2023
Brio Group brengt topleveranciers en vakmannen samen
Software & Automatisering 28 Sep 2023
Interieur in 3D inmeten bespaart tijd
Algemeen 27 Sep 2023
BUILDING SHUTTERS op weg naar het 50-jarig jubileum

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Gratis proefnummer aanvragen

  Gratis proefnummer aanvragen

   Download de mediakaart

   Naam(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.