Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

Abonnement aanvragen naar online platform

Interieurbouw & schrijnwerk is hét platform voor en door professionals in de interieurbouw- en schrijnwerksector. In de breedste zin van het woord. Het richt zich tot interieurbouwbedrijven, standbouwers, interieurarchitecten, advies- en ontwerpbureaus, projectinrichters, wand- en vloerdecoratiebedrijven, verbouw-, afbouw- en renovatiebedrijven, meubelfabrikanten, keukenleveranciers en overige fabrikanten en toeleveranciers voor de interieurbouw.

Bij Interieurbouw & Schrijnwerk komen producenten, leveranciers en afnemers aan bod die de doelgroep informeren over innovatieve producten, beschikbare materialen en nieuwe technieken binnen de interieurbouw-, keukenbouw-, schrijnwerk- en standbouwbranche. Ze geven een antwoord op de terugkerende vraag: ‘waar kiezen architecten, interieurontwerpers en eindgebruikers voor?’ Nieuws, informatie over schrijnwerk, houtwerk, afwerking, software, bouw- en meubelbeslag en bewerkingsmachines zijn terugkerende onderdelen in Interieurbouw & Schrijnwerk. Ook staan productontwikkelingen, duurzaamheid, slimme technologieën, circulariteit en het milieu centraal.

Deze specifieke branche-informatie wordt gedeeld via het magazine, het online platform, de socialmediakanalen en de nieuwsbrieven.

Aantrekkelijke combo-pakketten of een voorstel op maat

Dankzij onze multimediale aanpak bieden we u uitstekende mogelijkheden om de professionals in uw vakgebied te bereiken en naamsbekendheid te genereren of vergroten. Daarbij ligt de focus op hoogwaardige content en een maximale exposure voor uw organisatie.

We bieden aantrekkelijke combo-pakketten aan, waarbij we de in te zetten kanalen optimaal op elkaar afstemmen om zo een groot bereik en effectieve contactmomenten te creëren. Dit via de combinatie tussen redactie en publiciteit. Een inhoudelijke benadering in een professioneel magazine en via een online platform. Banners op de website of in een nieuwsbrief hebben een hoge attentiewaarde. Onze nieuwsbrieven worden door een geïnteresseerd publiek gelezen. Onze socialmediaposts informeren en inspireren.

De combo-pakketten bevatten allerlei mogelijkheden om in te spelen op de informatiebehoefte van de professionele lezers. De projectmanager kan u hierover informeren. Onze mediastrategen en campagnemarketeers adviseren en ondersteunen met campagnes op maat. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

Informeren, inspireren en verbinden

Onze deskundige redacteurs beschikken over de benodigde kennis en ervaring. Ze verzamelen relevante content, laten professionals aan het woord en brengen dit op een manier die nuttig is voor de adverteerder. Het creatief team zorgt voor een perfecte opmaak voor zowel print als online.

Project manager

Array ( [titel] => Pieter-Jan Vansteelandt [email] =>

p.vansteelandt@louwersmediagroep.be

[omschrijving] =>

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/0-1.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/0-1.jpg [imageID] => 713 [linkedinurl] => https://www.linkedin.com/in/pieter-janvansteelandt/ )

Pieter-Jan Vansteelandt

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

Gratis proefnummer aanvragen

    Gratis proefnummer of abonnement aanvragen