Platform voor de tuin- en groenprofessional

Abonnement aanvragen naar online platform

Aantrekkelijke samenwerkingspakketten of een voorstel op maat

Greenpro is al jaren hét vaktijdschrift voor Nederlandse en Belgische groenprofessionals. Het bestaat naast het tweemaandelijkse print magazine uit een omvangrijk communicatienetwerk over het ontwerp en de realisatie van tuinen, openbare groenvoorziening en vergroening van de buitenruimte. Via een krachtige combinatie van online, digitale nieuwsbrieven en social media wordt dagelijks unieke, actuele content met voor u relevante doelgroepen gedeeld. Door alle kanalen continu te optimaliseren, creëren we niet alleen een groot bereik maar ook effectieve contactmomenten met de juiste bedrijven en beslissingsnemers.

Een samenwerking met Greenpro gaat verder dan adverteren. Wij concentreren ons op inhoud, kwaliteit en maximaal rendement voor uw organisatie. Hiertoe bieden wij diverse promotionele pakketten aan, waar onze projectmanagers u telefonisch veel meer over kunnen vertellen. En mocht u specifieke wensen of doelstellingen hebben, dan brengen onze media strateeg en campagne marketeer graag een maatwerkadvies uit. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

Project managers

Array ( [titel] => Thomas Goossens [email] =>

t.goossens@louwersmediagroep.be

[omschrijving] =>

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/Thomas.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/Thomas.jpg [imageID] => 740 [linkedinurl] => https://www.linkedin.com/in/thomas-goossens-37b8a9188/ )

Thomas Goossens

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

Gratis proefnummer aanvragen

    Gratis proefnummer of abonnement aanvragen