Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

Abonnement aanvragen naar online platform

Installatie & Bouw is al jaren hét platform met informatie over en voor de installatiesector in België, zowel in Vlaanderen als Wallonië. Het platform behandelt onderwerpen als verwarming, elektriciteit, sanitair, klimaatbeheersing en luchtbehandeling. Binnen diverse bouwprojecten komen hoofd-, e- of w-installateurs aan het woord, of worden er branche gerelateerde diensten of producten uitgelicht, zoals vloerverwarming, warmtepompen, verlichting, schakelmateriaal, leidingen & koppelingen, Pv-installaties, software, smart homes, laadpalen, elektrische keuringen en duurzame energie. Uiteraard komen de laatste normen en eisen, die vanuit wet- en regelgeving worden bepaald, aan bod, alsmede innovatieve technologische ontwikkelingen binnen de branche.

Deze specifieke informatie binnen alle facetten van de branche wordt gedeeld via het magazine, het online platform, de socialmediakanalen en de nieuwsbrieven en komt terecht bij installateurs van verwarming, elektriciteit, sanitair, klimaatbeheersing en luchtbehandeling, maar ook bij engineering- en consultancybureaus, projectontwikkelaars, betrokken organisaties, facilitymanagers van bedrijven met eigen onderhoudsploeg, fabrikanten, invoerders en groothandelaars uit de sector. En niet te vergeten bij ministeries en overheidsinstanties, provinciale en gemeentelijke overheden en betrokken federale, Vlaamse en regionale organisaties. Daarnaast is de informatie ook bestemd voor de leden van de VCB Vlaamse Confederatie Bouw, BVA Bond van Vlaamse Architecten, CIB Vlaanderen de Confederatie van Immobiliënberoepen van Vlaanderen, ORI Organisatie van Raadgevende Ingenieurs.

Het jaar wordt afgesloten met een exclusief Jaarboek voor de installatiebranche.

Dankzij onze multimediale aanpak bieden we u uitstekende mogelijkheden om de professionals in uw vakgebied te bereiken en naamsbekendheid te genereren of vergroten. Daarbij ligt de focus op hoogwaardige content en een maximale exposure voor uw organisatie.

We bieden aantrekkelijke combo-pakketten aan, waarbij we de in te zetten kanalen optimaal op elkaar afstemmen om zo een groot bereik en effectieve contactmomenten te creëren. Dit via de combinatie tussen redactie en publiciteit. Een inhoudelijke benadering in een professioneel magazine en via een online platform. Banners op de website of in een nieuwsbrief hebben een hoge attentiewaarde. Onze nieuwsbrieven worden door een geïnteresseerd publiek gelezen. Onze socialmediaposts informeren en inspireren.

De combo-pakketten bevatten allerlei mogelijkheden om in te spelen op de informatiebehoefte van de professionele lezers. De projectmanager kan u hierover informeren. Onze mediastrategen en campagnemarketeers adviseren en ondersteunen met campagnes op maat. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

Informeren, inspireren en verbinden

Onze deskundige redacteurs beschikken over de benodigde kennis en ervaring. Ze verzamelen relevante content, laten professionals aan het woord en brengen dit op een manier die nuttig is voor de adverteerder. Het creatief team zorgt voor een perfecte opmaak voor zowel print als online.

Projectmanager

Array ( [titel] => Mathieu Noppe [email] =>

m.noppe@louwersmediagroep.be

[omschrijving] =>

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/Mathieu.jpg [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/Mathieu.jpg [imageID] => 704 [linkedinurl] => https://www.linkedin.com/in/mathieunoppe/ )

Mathieu Noppe

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

Gratis proefnummer aanvragen

    Gratis proefnummer of abonnement aanvragen