Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

Abonnement aanvragen naar online platform

GWW is hét platform waarin actuele projecten in de Nederlandse en Belgische grond-, weg- en waterbouw worden gepresenteerd. Naast projecten wordt er volop aandacht besteed aan innovatieve ontwikkelingen, trends, beleid en techniek en verder alles wat te maken heeft met ruimtelijke inrichting, civiele techniek, infrastructuur, rail, ondergrondse bouw, bouwmaterieel en de waterketen. Terugkerende thema’s binnen het platform zijn: digitalisering in de GWW, waterwerken, tunnel- en bruggenbouw, riolering en ondergrondse infra, railtechnieken, Zero Emission en veiligheid.

De unieke en actuele project, product- en vakinformatie wordt via een krachtige combinatie van offline, online, digitale nieuwsbrieven en social media met relevante doelgroepen gedeeld. Traditiegetrouw wordt het jaar afgesloten met een Jaarboek.

GWW richt zich tot directies en management van bedrijven betrokken bij de bouw van dijken, bruggen, kanalen, cultuurtechnisch grondwerk, baggerwerken, waterbouw/wegenbouw, ingenieurs-en architectenbureaus, studiebureaus, toeleveranciers en brancheverenigingen. Daarnaast wordt onze informatie ook verspreid onder regionale en lokale organisaties in de wegenbouw, betrokken ministeries en rijksdiensten in Nederland en België, de Nederlandse Rijkswaterstaat (waaronder alle HID’s; hoofd ingenieur directeuren) en aan de leden van de VCB (Vlaamse Confederatie Bouw). 

Aantrekkelijke combo-pakketten of een voorstel op maat

Dankzij onze multimediale aanpak bieden we u uitstekende mogelijkheden om de professionals in uw vakgebied te bereiken en naamsbekendheid te genereren of vergroten. Daarbij ligt de focus op hoogwaardige content en een maximale exposure voor uw organisatie.

We bieden aantrekkelijke combo-pakketten aan, waarbij we de in te zetten kanalen optimaal op elkaar afstemmen om zo een groot bereik en effectieve contactmomenten te creëren. Dit via de combinatie tussen redactie en publiciteit. Een inhoudelijke benadering in een professioneel magazine en via een online platform. Banners op de website of in een nieuwsbrief hebben een hoge attentiewaarde. Onze nieuwsbrieven worden door een geïnteresseerd publiek gelezen. Onze socialmediaposts informeren en inspireren.

De combo-pakketten bevatten allerlei mogelijkheden om in te spelen op de informatiebehoefte van de professionele lezers. De projectmanager kan u hierover informeren. Onze mediastrategen en campagnemarketeers adviseren en ondersteunen met campagnes op maat. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

Informeren, inspireren en verbinden

Onze deskundige redacteurs beschikken over de benodigde kennis en ervaring. Ze verzamelen relevante content, laten professionals aan het woord en brengen dit op een manier die nuttig is voor de adverteerder. Het creatief team zorgt voor een perfecte opmaak voor zowel print als online.

Projectmanager

Array ( [titel] => Olivia Castelein [email] =>

o.castelein@louwersmediagroep.be

[omschrijving] =>

Meer online zichtbaarheid creëren via Grond/Weg/Waterbouw? Neem contact met mij op.

[imageAlt] => [imageUrl] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/cover_gww_be_04-1.png [imageThumb] => https://www.louwersmediagroep.be/wp-content/uploads/cover_gww_be_04-1.png [imageID] => 711 [linkedinurl] => https://www.linkedin.com/in/oliviacastelein/ )

Olivia Castelein

Meer online zichtbaarheid creëren via Grond/Weg/Waterbouw? Neem contact met mij op.

Gratis proefnummer aanvragen

    Gratis proefnummer of abonnement aanvragen